EVDM EHBO en BHV
HomeOver EVDM EHBO en BHVOpleidingenInschrijvenAgendaBedrijfsgegevens/ContactAlgemene leveringsvoorwaardenPrivacy wetgeving
Privacy wetgeving
Wie zijn we

Ons website-adres is: https://www.evdm-ehbo.nl

Juridisch verantwoordelijk voor deze website is dhr J.D. van der Marel. Hij is tevens verantwoordelijk voor alles aangaande privacy, gegevensopslag en contactpersoon aangaande de nieuw in te voeren privacywetgeving per 25 mei 2018.
ehbo.evdm@gmail.com en +31651692995 zijn de contactgegevens van van der Marel.Welke persoonlijke data we verzamelen en waarom we het verzamelen

Om uw bezoek te kunnen analyseren, de website juist weer te geven en diensten te kunnen aanbieden plaatsen wij cookies.

Zoals u gewend bent kunt u de cookies via uw browser weigeren. Dit kan wel resulteren in een niet werkende site. Wij zien geen persoonsgerelateerde gegevens, noch verzamelen wij die tenzij u zich als gebruiken aanmeld.

Aard en omvang van deze site zijn dusdanig dat u deze met een gerust hart kunt bezoeken zonder te hoeven vrezen voor uw privacy.Met wie we jouw data delen

Indien u zich aanmeld via ons webformulier word u toestemming gevraagd om uw gegevens te bewaren. Deze gegens worden alleen gedeeld met de diploma verstrekkende instanties. 


Hoe lang we jouw data bewaren

Indien u zich aanmeld via ons webformulier word u toestemming gevraagd om uw gegevens te bewaren. Deze gegevens worden bewaard in een beveiligde database van EVDM EHBO.


Welke rechten je hebt over je data

Ten alle tijden kunt u via de contactgegevens van dhr van der Marel een verzoek doen voor een bestand met persoonlijke data die we van je hebben. Je kan ook verzoeken dat we persoonlike data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.


Hoe we jou gegevens beveiligen.


Jou gegevens liggen opgeslagen in een beveiligde online database.


Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben
Bij constatering van een eventueel datalek zal dhr van der Marel de daarvoor ingestelde procedures volgen en uiteraard het lek bij constatering acuut dichten.


Van welke derde partijen we data ontvangen

Wij ontvangen geen persoonsgerelateerde informatie van derden.