EVDM EHBO en BHV
HomeOver EVDM EHBO en BHVOpleidingenInschrijvenAgendaBedrijfsgegevens/ContactAlgemene leveringsvoorwaardenPrivacy wetgeving
AED bediener
EHBO
Herhaling EHBO
BedrijfsHulpVerlening (BHV)
Herhaling BedrijfsHulpVerlening (BHV)
Eerste Hulp Aan Kinderen
Herhaling Eerste Hulp Aan Kinderen
LEH
Verbandleer en kleine ongevallen
Eerste hulp bij sportongevallen
Reanimatie
AED bediener
Brandje blussen

Tijdens de cursus Bediener AED leert u het bedienen van verschillende merken AED’s. De cursus Bediener AED duurt ca. 3,5 uren. Om de kwaliteit te waarborgen is er een maximum aantal cursisten per cursus ingesteld.


De locatie

De cursus vindt plaats op de locatie van EVDM EHBO. In overleg kan voor bedrijven, instellingen, scholen en groepen bij voldoende deelnemers, de cursus ook plaatsvinden op uw locatie.


De instructeur

De instructeur is in het bezit van het Oranje Kruis instructeurdiploma Eerste Hulp en is een door de Nederlandse Reanimatie Raad gecertificeerd reanimatie instructeur met de aantekening BLS AED. De cursus wordt op een duidelijke en boeiende manier gegeven.


Onderwerpen die behandeld worden:

-Het doel van de AED
-Beschrijving van de AED
-Veilig werken met de AED
-Het bedienen van de AED
-Reanimeren met behulp van de AED


Certificaat of bijschrijving op het diploma Eerste Hulp

De instructeur toetst gedurende de cursus of u de leerstof praktisch en theoretisch beheerst. Het zwaartepunt van de toetsing ligt op de praktijk. Er wordt gelet op uw geschiktheid om in de praktijk als Bediener AED op te treden. Indien u in het bezit bent van een diploma Eerste Hulp, van het Oranje Kruis wordt de module Bediener AED bijgeschreven op uw diploma. Als u (nog) niet in het bezit van bent van dit diploma, kan EVDM EHBO u een certificaat geven.


De kosten

 

Vanaf € 25,-


Data


Deze cursus word circa 4x per jaar aangeboden.

Kijk voor de geplande cursussen bij de Agenda. Mocht er nog geen cursus gepland staan dan kunt u zich alvast opgeven via het inschrijfformulier. U krijgt dan bericht zodra er nieuwe data bekend zijn.